1000 TVÁŘÍ ADINY

09. 04. 2024 19:00 hodin

Ve velkém sále divadla

Autorská inscenace sledující život hvězdy českého filmu, který byl plný úspěchů a zklamání. Adina Mandlová se narodila v Mladé Boleslavi a patří mezi nejslavnější české filmové, ale i divadelní herečky období první republiky. Jaká ve skutečnosti byla? Na veřejnosti považována za femme fatale, v soukromí často nešťastná a osamělá. Ve 30. letech si prožila vrchol slávy a následně čelila obvinění z kolaborace s Němci, což se s ní táhlo po zbytek jejího života... Adinu na jevišti ztvárňují čtyři herečky. Každá je z jiné doby a každá z nich je na jevišti a vzájemně řeší svůj život. Pohyb, tanec a hudba i dobře zvolené filmové projekce a jiné efekty jitří děj a hbitě mění kulisy času.

Uvádí Městské divadlo Mladá Boleslav.

Hrají: Malvína Pachlová, Svatava Hanzl Milková, Tereza Blažková, Ivana Nováčková / Renata Drössler, petr Mikeska, Martin Hrubý, Karolina Frydecká, Petr Prokeš, Lucie Matoušková, milan Ligač, Ivo Theimer a další

A i volně

Vstupné: 350, 340 a 320 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace